Grillet hornfisk 02

Grillet hornfisk 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : MakrelFisk - Hornfisk

Ukendt oprindelseslandKilde : Per K.

Indsendt :      Red :
Grillet hornfisk 02, billede 4 Grillet hornfisk 02, billede 1 Grillet hornfisk 02, billede 2 Grillet hornfisk 02, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
3-4 hornfisk med ben
 
 Kartoffelsalat:
1000 g.nye kartofler skåret i 2 cm stykker
500 g.grønne asparges skåret i 5 cm. stykker
 
2 spsk.ekstra jomfruolivenolie
1 finthakket rødløg
1 spsk.reven citronskal
2 spsk.citronsaft
0.5 tsk.salt
 evt.hvidløg
 
Opskrift:
Hornfisken skæres i portionsstykker. Grill hornfiskene på en grillpande, 2-3 minutter på hver side.

Kartoffelsalat:
Læg kartofler og så meget vand, at de er dækket, i en gryde over kraftig varme, og bring dem i kog. Skru ned for blusset, læg låg på og lad dem simre i 15 minutter, eller til de er næsten møre. Tilsæt asparges, kog det hele yderligere 2 minutter, eller indtil grønsagerne er møre. Hæld vandet fra.

Bland olivenolie, rødløg, citronsaft, citronskal, salt og evt. hvidløg i en stor skål. Tilsæt kartofler og asparges, og rør det godt sammen.

Serveres varm, eller stilles i køleskabet til senere servering.





karakterer:
Opskriften er vist 56515 gange,
og udskrevet 1134 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (12 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-10-09 21:20:42
bedste salat nogensinde!

  -   2005-01-01 01:01:01
Den er bare eminent, når man som mig elsker fisk