Sheppards pie
Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød Oprindelsesland : England Indsendt : Red : |
|
|
Kartoflerne skrælles og koges møre i usaltet vand.
Vandet hældes fra og kartoflerne piskes til mos med æggene.
Mosen smages til med salt og peber.
Fyld: Løg og gulerødder skæres i små tern og svitses i en gryde i margarinen sammen med kød og karry. Vand og tomatpure tilsættes, og fyldet smages til med salt og peber. Fyldet fordeles i bunden af et ovnfastfad. Kartoffelmosen kommes over og drysses med rasp, Lidt smørklatter fordeles øverst. Stilles i ovnen på midterste ribbe ca. 40 min. ved 200 grader, til overfladen er gylden. |
|
Opskriften er vist 20529 gange,
og udskrevet 685 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (7 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2012-10-05 13:28:32 Oprindelig er det en gammel skotsk ret, jeg laver den tit. Jeg er halv skotte, og der skal hviløg i også, og dækkes med en tyk kartoffel mos, og så i ovn til mosen er gylden. anonym - 2010-04-12 19:28:28 Smagte alletiders - jeg krydrede dog maden med lidt paprika, hvidløg og origano, samt brugte oksekød i stedet for får. jens - 2005-01-01 01:01:01 retten er også god med anderester |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne