Vaniljehjerter
Indsendt af : Rune Olsen Indsendt : Red : |
|
|
Mørdej:
Bland smør, sukker, æggeblomme og hvedemel til en blank fin dej. Lad den hvile, mens du laver vaniljecremen. Vaniljecreme: Bland alle ingredienserne i en tykbundet gryde og varm cremen op under omrøring, til den tykner. Den må ikke koge. Lad den køle af. Rul mørdejen ud i cirka 1-2 cm tykkelse, og beklæd hjerteformene med dejen – hvis du har dem, ellers brug en hjerteformet udstiksform, og udstik så mange hjerter som muligt. Læg en skefuld vaniljecreme på dejen og læg et tilsvarende hjerte ovenpå. Tryk dem godt sammen i siderne. Bag hjerterne ved 200 grader cirka 12-15 minutter, og lad dem køle af på en rist. Drys med flormelis, når de er kølet lidt af. Vaniljehjerter er altid bedst samme dag. |
|
Opskriften er vist 2036 gange,
og udskrevet 79 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne