Skinke- og ingefærgryde
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke Indsendt : Red : |
|
|
Rens og halver champignonerne og steg dem ved kraftig varme i 1 spsk. olivenolie 3-5 minutter. - Tag dem op af gryden og læg dem til side.
Sauter kødet til det er gyldent i 1 spsk. olie. Tilsæt vand, finthakket ingefær, honning og salt, og lad kødet simre ved svag varme i 35 minutter. Kog risene som angivet på emballagen. Skær forårsløg i skiver og hak pistacienødderne. Tilsæt sauce naturel, champignon og forårsløg og kog retten igennem i ca. 2 minutter. Smag til med salt og peber. Server gryderetten med de kogte ris og drys med pistacienødderne. |
|
Opskriften er vist 13826 gange,
og udskrevet 319 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (28 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2009-01-15 20:24:18 Jeg mener at sauce naturel er en hvid mælkesauce. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne