Kartoffelfrikadeller 02
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt : Red : |
|
|
Mos varme kartofler eller riv kolde kartofler på den fine side af råkostjernet. Lad mosen afkøle, hvis den er varm.
Rør smør, æg og krydderier i den kolde mos.
Form til frikadeller og panér dem i æg og rasp. Steg dem lysebrune på begge sider i smør.
Servér dem med kogte eller stuvede grønsager eller til pølser.
Tips: Hakket skinke og letbrunede løg kan blandes i mosen, før den formes til frikadeller. |
|
Opskriften er vist 16240 gange,
og udskrevet 448 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (9 stemmer) |
|
Kommentarer C. Larsen - 2009-12-19 23:10:03 supergode, de bliver ikke så smattet som med 2 æg. Riv gerne lagret ost i kartoffeldejen, Eller lidt gorconsola smuldret i i små bidder. +Det bliver dn endnu bedre af. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne