Kartoffelfrikadeller

Kartoffelfrikadeller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Kartoffel Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Kartoffelfrikadeller, billede 4 Kartoffelfrikadeller, billede 1 Kartoffelfrikadeller, billede 2 Kartoffelfrikadeller, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 g.kartofler
1 løg
2 ægblommer
 cremefraiche
 mel
 Salt
 Peber
 
 Stegning:
 smør
 olie
 
Opskrift:
Skræl kartoflerne og riv dem groft og pres/knug dem fri for væde. Løget pilles og hakkes fint. Bland det revne med æggeblommer, cremefraiche, mel, salt og peber.

Presses godt sammen til store frikadeller og steg på pande i halvt smør og olie som almindelige frikadeller.

De kan med fordel brunes af på panden og steges færdig på bageplade i ovnen.





karakterer:
Opskriften er vist 52339 gange,
og udskrevet 858 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (23 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu