Kartoffelfrikadeller
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skræl kartoflerne og riv dem groft og pres/knug dem fri for væde.
Løget pilles og hakkes fint.
Bland det revne med æggeblommer, cremefraiche, mel, salt og peber.
Presses godt sammen til store frikadeller og steg på pande i halvt smør og olie som almindelige frikadeller. De kan med fordel brunes af på panden og steges færdig på bageplade i ovnen. |
|
Opskriften er vist 52340 gange,
og udskrevet 858 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (23 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne