Tatar af røget lammekølle
Hovedingrediens : Lammekød - Røget lammekølle Indsendt : |
|
|
Hak en rest røget lammekølle på en food processor eller gennem kødmaskine eller hak det meget fint med en kniv.
Læg det i en krans på en skive rundt udstukket, smurt rugbrød. Læg en rå æggeblomme i midten. Pynt med finthakket løg og karse |
|
Opskriften er vist 14901 gange,
og udskrevet 221 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne