Rævesauce
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Creme Fraiche Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Bland sennep, farin, salatolie og dildspidser i en gryde, der størrelsesmæssigt kan sættes ned i en større gryde. Dermed kan der laves et vandbad. Fyld så meget vand i den store gryde, at den midre ditto kan være deri uden vandet løber over. Vandet bringes i kog og der dæmpes for styrken, så det kun lige holdes i kog. Den lille gryde placeres deri og skal være der til alt farinen er smeltet. Afkøles og blandes med créme frâiche
|
|
Opskriften er vist 15209 gange,
og udskrevet 219 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.1 (32 stemmer) |
|
Kommentarer Ita - 2012-08-28 14:10:52 Er det ikke lidt mærkeligt? Melina - 2011-01-26 19:39:14 Hvor kommer navnet fra? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne