Aspagessuppe
Hovedingrediens : Rodfrugter - Hvide asparges, konserves Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Hæld aspargessnitterne til afdrypning i en sigte - gem aspargesvandet.
Smelt smørret, kom melet i og bag det sammen med aspargesvandet. Tilsæt derefter bouillon og lad suppen koge igennem ca. 5 min. Hæld piskefløde i og varm suppen op til kogepunktet. Smag til med salt og peber. Kom aspargessnitter og kødboller i til sidst. Serveres med Flutes eller kuvertbrød. |
|
Opskriften er vist 75819 gange,
og udskrevet 2251 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (47 stemmer) |
|
Kommentarer Leif - 2022-04-11 16:20:42 Lisa - 2010-09-12 17:25:43 Kan man ikk bruge mælk istedet for fløde?? Du kan bruge æggeblommer, se evt "God mad let at lave". Den må så ikke koge... og ikek god at gemme til rester.. Torben - 2015-07-01 14:14:08 Halløj! Er der ingen her der har hørt om aspargessuppe med rejer! Jummi Jummi :-) Helle. - 2013-08-13 10:48:06 Kan man fryse aspargessuppen. anonym - 2012-05-13 20:17:53 hvorfor er der kun opskrifter med DÅSEasparges, når jeg gerne vil lave suppen med friske asparges. imj Malene - 2011-12-03 12:55:54 Jo der skal da kødboller i! :-) SKØTT - 2011-02-21 16:56:53 Der skal da ikke kødboller i aspagessuppe. Men masser af aspages og lidt godt brød til. Kamila - 2010-10-11 17:01:09 Jeg lavede suppen med et lille løg og et fed hvidløg i, samt 2 dåser asparges. Det blev lækkert! Det kan anbefales at blende suppen inden servering hvis børn eller voksen ikke er så vilde med hele aspargeshoveder. Lisa - 2010-09-12 17:25:43 Kan man ikk bruge mælk istedet for fløde?? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne