Karibiske kokos småkager
Hovedingrediens : Nødder - Kokosmel Oprindelsesland : Karibien Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
mel, bagepulver og sukker blandes. Smør hakket i småstykker blandes i til konsistensen er grynet, kokosmel og vaniljesukker blandes i. Den piskede æggehvide blandes i. Dejen æltes til den er glat og
rulles ud i knap 1cm tykkelse. Kagerne stanses/skæres ud i forskellige former på smurt bagepapir.
Pensles med æggeblomme Det har vi ikke prøvet, men det var måske en idé.
Bages ved 175 grader ca. 10 min. eller til de er gyldenbrune.
|
|
Opskriften er vist 16231 gange,
og udskrevet 323 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (14 stemmer) |
|
Kommentarer mikkel - 2005-01-01 01:01:01 glæder mig til at smage dem PszychoMann - 2005-01-01 01:01:01 Det er ikk det bedste der er smagt men den går an Naci Eryilmaz - 2005-01-01 01:01:01 Den er O.K |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne