Karibisk bradepandekage
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Oprindelsesland : Karibien Indsendt : Red : |
|
|
Et ovnfast fad smøres, bagepapir på, smøres.
Mel, bagepulver, ingefær og salt blandes. Sirup og mælk blandes. I en stor skål hældes det smeltede smør, sukkeret piskes i til det skummer, derefter piskes ægget i. 1/3 af melblandingen røres i, derefter halvdelen af mælk/sirupsblandingen, 1/3 melblanding, sirupsblanding igen, resten af melblandingen. Dejen hældes i ovnfast fad/bradepande og bages ca. 65 min. ved 165 grader. Stik i dejen om den er færdig. Afkøles lidt og stænkes med rom. Serveres til banandessert. Tips: dobbelt portion=1 bradepande |
|
Opskriften er vist 15116 gange,
og udskrevet 211 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Mette - 2005-01-01 01:01:01 stænkning med rom kan undlades (jeg foretrækker ofte enten romessens uden alkohol eller marcipan essens bon appetit |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne