Karibisk bradepandekage

Karibisk bradepandekage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Kager i formRet : Kager i form - Bradepandekage

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Oprindelsesland : Karibien

KaribienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
7 dl.mel
 tsk.bagepulver
 tsk.stødt allehånde
1 tsk.stødt ingefær (eller fintrevet)
0.25 tsk.salt
2.5 dl.sirup
2.5 dl.mælk
1.25 dl.smeltet smør
1.25 dl.rørsukker
1 æg
 
 
Opskrift:
Et ovnfast fad smøres, bagepapir på, smøres.

Mel, bagepulver, ingefær og salt blandes. Sirup og mælk blandes. I en stor skål hældes det smeltede smør, sukkeret piskes i til det skummer, derefter piskes ægget i. 1/3 af melblandingen røres i, derefter halvdelen af mælk/sirupsblandingen, 1/3 melblanding, sirupsblanding igen, resten af melblandingen. Dejen hældes i ovnfast fad/bradepande og bages ca. 65 min. ved 165 grader. Stik i dejen om den er færdig. Afkøles lidt og stænkes med rom.

Serveres til banandessert.

Tips:

dobbelt portion=1 bradepande





karakterer:
Opskriften er vist 15116 gange,
og udskrevet 211 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
stænkning med rom kan undlades (jeg foretrækker ofte enten romessens uden alkohol eller marcipan essens bon appetit