Lammekoteletter a la sicilana
Hovedingrediens : Lammekød - Lammekoteletter Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Gnid koteletterne med citronsaft på begge sider og krydr med oregano. Beklæd en bradepande med stanniol. Læg koteletterne på en rist over bradepanden.
Bland hakket persille, rasp og olivenolie og pres hvidløget i. Smag blandingen til med salt og peber. Læg koteletterne på et ovnfast fad. Fordel raspblandingen over og gril koteletterne i yderligger 2-3 min. til de er blevet sprøde. Pynt med citronskiver og persille. |
|
Opskriften er vist 14465 gange,
og udskrevet 261 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer jacob - 2007-03-01 09:05:54 der mangler noget stege info..? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne