Karibsk andebryst
Hovedingrediens : And - Andebryst Oprindelsesland : Karibien Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kødet stikkes 2-3 steder, lægges i plastpose med marinaden og lægges på køl 1-2 timer
Tilbehør: Marinaden sies fra kødet og gemmes. Kødet brunes i smør og krydres med salt og peber. Svampene brunes i smør med hvidløg, bouillon, marinade og koriander tilsættes. Andebrysterne lægges i og simrer ca. 20 min, tages op. Majsmelet blandes i fløden og bruges til at jævne svampesovsen. Andebryst skæres i skiver og serveres i sovsen. Tilbehør: ris Løg og hvidløg svitses, ris og safran røres i, kogende bouillon tilsættes. Risene koger på svagt blus 15 min. og trækker 10 min. |
|
Opskriften er vist 42808 gange,
og udskrevet 1237 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Kirsten - 2013-05-09 15:12:19 det smager så fantastisk. Mine unger elsker det, heller dette end almindelig andesteg. Har fundet ud af at jeg må lave dobbelt marinade, så der bliver sovs nok til 5. Bruger også opskriften med andelår. Så når der er tilbud, køber jeg altid ind og fryser ned Ekstrøm - 2010-12-01 16:35:33 Kan sagtens laves uden rom, smager så fantastisk alligevel. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne