Karibsk andebryst

Karibsk andebryst, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : And - Andebryst

Oprindelsesland : Karibien

KaribienIndsendt :      Red :
Karibsk andebryst, billede 4 Karibsk andebryst, billede 1 Karibsk andebryst, billede 2 Karibsk andebryst, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 andebryst
 
 marinade:
½ dl.appelsinsaft
1 tsk.revet appelsinskal
1 spsk.flydende honning (f.eks. akacie)
½ dl.brun rom
 
 Tilbehør:
100 g.svampe i skiver (østershatte)
2 fedpresset hvidløg
2-3 dl.hønsebouillon
1 spsk.hakket koriander
1-2 tsk.majsmel (maizena)
1 dl.Kaffefløde 9%
 
 ris:
1 finthakket løg
1 fedpresset hvidløg
 olie
3 dl.ris
1 knsp.safran
6 dl.hønsebouillon
 
Opskrift:
Kødet stikkes 2-3 steder, lægges i plastpose med marinaden og lægges på køl 1-2 timer

Tilbehør:
Marinaden sies fra kødet og gemmes. Kødet brunes i smør og krydres med salt og peber. Svampene brunes i smør med hvidløg, bouillon, marinade og koriander tilsættes. Andebrysterne lægges i og simrer ca. 20 min, tages op. Majsmelet blandes i fløden og bruges til at jævne svampesovsen. Andebryst skæres i skiver og serveres i sovsen.

Tilbehør: ris
Løg og hvidløg svitses, ris og safran røres i, kogende bouillon tilsættes. Risene koger på svagt blus 15 min. og trækker 10 min.





karakterer:
Opskriften er vist 42806 gange,
og udskrevet 1237 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-05-09 15:12:19
det smager så fantastisk. Mine unger elsker det, heller dette end almindelig andesteg. Har fundet ud af at jeg må lave dobbelt marinade, så der bliver sovs nok til 5. Bruger også opskriften med andelår. Så når der er tilbud, køber jeg altid ind og fryser ned

  -   2010-12-01 16:35:33
Kan sagtens laves uden rom, smager så fantastisk alligevel.