Karibisk fiskeret med papayasalsa
Hovedingrediens : TorskeFisk - Sej Oprindelsesland : Karibien Indsendt : |
|
|
Fisken lægges i et smurt ovnfast fad og drysses med salt og peber. Krydderblandingen røres sammen og fordeles ovenpå fisken. Fadet dækkes med alufolie og sættes i ovnen på 200 grader 15-20 min. til fisken er færdig.
Papaya-salsa Salsaen røres sammen og trækker i køleskab 1 time Hertil ris |
|
Opskriften er vist 11288 gange,
og udskrevet 279 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Ayoe B. - 2018-04-05 15:43:11 Denne ret smager pragtfuldt, specielt hvis man er til det krydrede køkken og ikke normalt så meget til fisk. Jeg har lavet den 2 gange foreløbigt, 1. gang med sej og 2. gang med torsk. Sej er absolut den bedste fisk til denne opskrift, da torsken blev lidt kedelig og tør. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne