Karibisk fiskeret med papayasalsa

Karibisk fiskeret med papayasalsa, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : TorskeFisk - Sej

Oprindelsesland : Karibien

KaribienIndsendt :     

Ingredienser:
500 g.filet af sej (eller hellefisk, torsk)
 
 Krydderblanding:
 
1 fedpresset hvidløg
2 spsk.lime-saft
2 spsk.klippet purløg
½ finthakket rød chili (uden kerner!)
1 knsp.stødt nellike
1 tsk.timian
 salt
 peber
 
 Papaya salsa
2 papaya, groft hakket
2 forårsløg, fint snittet
1 finthakket rød chili (uden kerner)
4 spsk.lime-saft
 
 
Opskrift:
Fisken lægges i et smurt ovnfast fad og drysses med salt og peber. Krydderblandingen røres sammen og fordeles ovenpå fisken. Fadet dækkes med alufolie og sættes i ovnen på 200 grader 15-20 min. til fisken er færdig.

Papaya-salsa
Salsaen røres sammen og trækker i køleskab 1 time Hertil ris





karakterer:
Opskriften er vist 11326 gange,
og udskrevet 279 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2018-04-05 15:43:11
Denne ret smager pragtfuldt, specielt hvis man er til det krydrede køkken og ikke normalt så meget til fisk. Jeg har lavet den 2 gange foreløbigt, 1. gang med sej og 2. gang med torsk. Sej er absolut den bedste fisk til denne opskrift, da torsken blev lidt kedelig og tør.