Tværreb med timian-honning-smag og bagte kartofler
Hovedingrediens : Oksekød - Okse Long Ribs Indsendt : Red : |
|
|
Krydr kødet med salt og peber. Anbring kødstykkerne i en lille bradepande og brun kødet i ca. 20 minutter i ovnen. Tag bradepanden ud. Stryg oversiden af kødstykkerne med honning og drys med timian. Hæld lidt vand ved og dæk med stanniol. Steger 1½ time i ovnen ved 165°C. Herefter tilsættes de skrællede kartofler, som er skåret i både, pensles med olivenolie og krydres med salt og peber og knuste laurbærblade. Dæk igen med stanniol og steg videre ca. 3/4 time. Hæv temp. til 225°C, fjern stanniolen og lad retten få en pæn gylden farve. Server retten direkte fra bradepanden.
|
|
Opskriften er vist 14704 gange,
og udskrevet 753 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Lars - 2011-12-17 14:37:13 Ved hvilken temperatur skal brunes?? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne