Pot au feu - Fransk kødsuppe
Hovedingrediens : Oksekød - Oksebryst Oprindelsesland : Frankrig Indsendt : Red : |
|
|
Oksebryst og ben lægges i gryden, kold vand hældes på og bringes i kog. Skummes omhyggeligt. De groft delte grøntsager tilsættes. Når suppen igen har kogt op skummes endnu engang. Tilsæt salt og hele peberkorn og kog sagte under låg i 2 - 3 timer afhængig af kødkvalitet. Tag kød og grøntsager op og si suppen. Stil den evt. koldt, så fedtet kan skummes af. Hæld suppen tilbage i gryden og tilsæt grøntsagerne, beregnet til serveringen, og kog i ca. ½ time. Fjern ben fra kødet, som serveres for sig eller i suppen.
Serveres rygende varm overstrøet med groft hakket persille. I den sidste ½ time medkoges grøntsagerne til serveringen. Skum evt. Tips: Pot au Feu betyder - gryde på ilden - og er klassisk fransk hverdagsmad. |
|
Opskriften er vist 28238 gange,
og udskrevet 401 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne