Fransk grønsagsgryde med tværreb
Hovedingrediens : Oksekød - Tværreb Oprindelsesland : Frankrig Indsendt : Red : |
|
|
Kog kødet med vand, salt, peberkorn, laurbærblad, timian, persille i ca. 2 timer.
Pil løgene og skær dem i kvarte. Skræl kartofler og gulerødder og skær dem i store stykker. Rens porrerne og skær dem i stykker. Snit hvidkålen. Tilsæt grønsagerne til kødet og kog retten videre ca. 30 min. til alt er mørt. Smag til med salt og peber. server kødet med lidt grøntsager og lidt af suppen sammen med groft brød og forskellig slags sennep. |
|
Opskriften er vist 30150 gange,
og udskrevet 923 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (5 stemmer) |
|
Kommentarer gitte - 2005-01-01 01:01:01 godt !! - 2005-01-01 01:01:01 velsmagende - men alligevel lidt kedelig |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne