Fransk grønsagsgryde med tværreb

Fransk grønsagsgryde med tværreb, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Tværreb

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 kg.okse tværreb
7.5 dl.vand
 salt
4 Peberkorn, sorte
1 laurbærblad
1 kvisttimian
2 kvistepersille
 
2-3 løg
250 g.kartofler
2-3 gulerødder
4 porrer
500 g.hvidkål
 salt
 peber
 
Opskrift:
Kog kødet med vand, salt, peberkorn, laurbærblad, timian, persille i ca. 2 timer.

Pil løgene og skær dem i kvarte. Skræl kartofler og gulerødder og skær dem i store stykker. Rens porrerne og skær dem i stykker. Snit hvidkålen. Tilsæt grønsagerne til kødet og kog retten videre ca. 30 min. til alt er mørt. Smag til med salt og peber. server kødet med lidt grøntsager og lidt af suppen sammen med groft brød og forskellig slags sennep.





karakterer:
Opskriften er vist 30150 gange,
og udskrevet 923 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
godt

  -   2005-01-01 01:01:01
velsmagende - men alligevel lidt kedelig