Grønsagsomelet
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Indsendt : Red : |
|
|
Fyld:
Skær det groveste grønne af porren og skær den i tynde skiver, courgetten skylles og skæres i små terninger, blegsellerien skæres i smalle strimler, peberfrugten renses for frøstol og kerner og skæres i strimler. Svits grøntsagerne gyldne i smørret på en pande og lad dem snurre 5-6 min drys med salt og peber, tag grøntsagerne af panden og hold dem varme evt. under et stykke folie, hak persillen. Omeletten: Pisk æg, vand og salt let sammen, smelt smørret gyldent på en pande (omeletpande), hæld æggemassen på, flyt i starten rundt på æggemassen med en træspartel, men hold op når æggemassen begynder at stivne i bunden, lad omeletten næsten stivne ved svag jævn varme, den skal hæve og være stivnet i bunden men blød og fugtig på overfladen. Løsn omeletten med en paletkniv og lemp den over på et varmt fad, læg fyldet på den ene halvdel og fold den anden halvdel over, drys med persille og servér. |
|
Opskriften er vist 39628 gange,
og udskrevet 534 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne