Broccoliterrine

Broccoliterrine, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Terrine

Hovedingrediens : Kål - Broccoli

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
8 æg
3 dl.mælk
500 g.broccoli
 peber
 lidtMuskatnød, stødt
 smør til formen
 
Opskrift:
Broccolibuketterne skæres fra stokken og blancheres 2-3 min. En sandkageform (ca. 1 L) pensles med smeltet dulle og beklædes med bagepapir. Broccolibuketterne stilles i formen med stokken opad. Sammenpisket æg og væske, krydret med salt og muskat, hældes over buketterne og formen stilles forsigtigt i ovnen ved 150-175º. Lad temperaturen afhænge af, om du skal have noget andet i ovnen samtidig. Ved 175º skal terrinen have mellem 1 og 1½ time. Den er færdig, når den er stivnet helt igennem. Serveres med tomatsalat til kogt skinke eller hellefisk.





karakterer:
Opskriften er vist 14735 gange,
og udskrevet 274 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu