Spejlæg 02

Spejlæg 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Æg - Hønseæg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 æg
 stegemargarine
 lidt salt
 lidt peber
 
Opskrift:
Varm en pande op til middelvarme, tilsæt fedtstoffet, vent til det bliver gyldent, hvorefter æggene slås ud på panden, dette gøres nemmest ved at slå æggene behersket mod kanten af panden.

Når æggene er blevet faste, ikke sorte, tages de af og salt/peber drysses over og retten er klar.





karakterer:
Opskriften er vist 10115 gange,
og udskrevet 148 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-12-18 10:11:59
jeg prøver men de bliver hele tiden sorte hmm smager ikke godt ad bad

  -   2009-03-14 14:07:01
hvor mange personer er opskriften beregnet til? jeg får nemlig gæster (vi bliver fire i alt) og så skal opskriften vel ganges op? mvh mesterkokken

  -   2009-01-18 14:15:16
jeg har gjort som du skriver, men jeg ikke få hul på ægget.. hvad gør jeg galt....? hilsen den fortvivlet