Spejlæg 02
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Indsendt : Red : |
|
|
Varm en pande op til middelvarme, tilsæt fedtstoffet, vent til det bliver gyldent, hvorefter æggene slås ud på panden, dette gøres nemmest ved at slå æggene behersket mod kanten af panden.
Når æggene er blevet faste, ikke sorte, tages de af og salt/peber drysses over og retten er klar. |
|
Opskriften er vist 10115 gange,
og udskrevet 148 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (6 stemmer) |
|
Kommentarer le chef - 2010-12-18 10:11:59 jeg prøver men de bliver hele tiden sorte hmm smager ikke godt ad bad anonym - 2009-03-14 14:07:01 hvor mange personer er opskriften beregnet til? jeg får nemlig gæster (vi bliver fire i alt) og så skal opskriften vel ganges op? mvh mesterkokken anonym - 2009-01-18 14:15:16 jeg har gjort som du skriver, men jeg ikke få hul på ægget.. hvad gør jeg galt....? hilsen den fortvivlet |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne