Søde Butterdejsskaller med nougatfløde
Hovedingrediens : Diverse produkter - Nougat Kilde : Karen Volf Indsendt : Red : |
|
|
Riv skal fra ½ appelsin, skræl appelsinerne og skær dem i skiver. Vand, sukker og den revne appelsinskal koges igennem, udblød husblasen i koldt
vand. Sukkersiruppen blandes med den udblødte husblas og hældes over
appelsinskiverne, lad dem afkøle.
Fløden koges op og nougaten røres ud i fløden, sæt nougat/fløden på køl.
Når nougat/fløde er afkølet piskes den op. Karen Volf Søde
Butterdejsskaller fyldes med nougat/fløden og appelsinskiverne, som lægges
lagvis.
|
|
Opskriften er vist 10355 gange,
og udskrevet 128 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Maria Østergård - 2010-04-25 09:34:13 Hvor kan man købe disse søde butterderjsskaller? Jeg har kikket efter dem allevegne og kan ikke finde dem mere. Tidligere fandtes de i forskellige supermarkeder, men ikke nu. Kan I hjælpe? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne