Søde Butterdejsskaller med frugt og råcreme
Hovedingrediens : Frugt - Diverse frugt Kilde : Karen Volf Indsendt : |
|
|
Frugten skrælles og skæres i ensartede stykker. Frugtstykkerne kan eventuelt stænkes med likør efter eget valg.
Råcreme: Æggeblommerne piskes med sukker og vanillekorn til en æggemasse. Pisk fløden og vend æggemassen i. Stil cremen på køl og lad den sætte sig. Karen Volf Søde Butterdejsskaller fyldes med frugtstykker og råcreme. |
|
Opskriften er vist 17834 gange,
og udskrevet 287 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2016-02-09 17:33:26 Hvordan laver man butterdejsskallen? Else - 2012-01-03 14:45:00 Jeg har forgæves prøvet at købe butterdejsskaller,kan ikke finde dem nogen steder,måske I kan oplyse, hvor.Hilsen Else Louise - 2005-01-01 01:01:01 Det er en virkelig lækker råcreme, og hvis man ønsker en lidt fedtfattig råcreme, kan man sagtens bruge creme fine piskefløde i stedet for alm. piskefløde |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne