Søde Butterdejsskaller med frugt og råcreme

Søde Butterdejsskaller med frugt og råcreme, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Frugt - Diverse frugt

Ukendt oprindelseslandKilde : Karen Volf

Indsendt :     

Ingredienser:
10 Karen Volf Søde Butterdejsskaller
 
 Frisk frugt:
 Appelsin
 Ananas
 Kiwi
 Jordbær
 
 Råcreme:
 dl.fløde
2 Æggeblommer
2 spsk.Sukker
½ st. Vanille
 
Opskrift:
Frugten skrælles og skæres i ensartede stykker. Frugtstykkerne kan eventuelt stænkes med likør efter eget valg.

Råcreme:
Æggeblommerne piskes med sukker og vanillekorn til en æggemasse. Pisk fløden og vend æggemassen i. Stil cremen på køl og lad den sætte sig. Karen Volf Søde Butterdejsskaller fyldes med frugtstykker og råcreme.





karakterer:
Opskriften er vist 17817 gange,
og udskrevet 287 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2016-02-09 17:33:26
Hvordan laver man butterdejsskallen?

  -   2012-01-03 14:45:00
Jeg har forgæves prøvet at købe butterdejsskaller,kan ikke finde dem nogen steder,måske I kan oplyse, hvor.Hilsen Else

  -   2005-01-01 01:01:01
Det er en virkelig lækker råcreme, og hvis man ønsker en lidt fedtfattig råcreme, kan man sagtens bruge creme fine piskefløde i stedet for alm. piskefløde