Søde Butterdejsskaller med creme og jordbær
Hovedingrediens : Bær - Jordbær Kilde : Karen Volf Indsendt : |
|
|
Æggeblommer, mel, sukker, mælk og vanillekorn hældes i gryde og koges op
under konstant omrøring, til cremen er ensartet og har en tyk konsistens.
Cremen sættes på køl til den er afkølet. Cremen fyldes i Karen Volf Søde
Butterdejsskaller og jordbær skæres på langs og lægges i vifte over cremen.
|
|
Opskriften er vist 9390 gange,
og udskrevet 151 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer linda - 2005-01-01 01:01:01 de er bare så lækkere |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne