Vegetarisk Skærepølse
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse Indsendt : Red : |
|
|
Valnødderne og havregrynene, blendes i foodprocesseren.
Derefter tilsættes løg, samt de øvrige krydderier.
Bouillonterningerne og gærekstrakt opløses i det varme vand.
Vandet tilsættes lidt ad gangen.
Gluten kommes i til sidst medens foodprocesseren stadig kørre
Denne portion deles i 4 lige store dele, hver del ruldes til en pølse.
Hver pølser, kommes i en kogepose, som rulles sammen og bindes for.
Kom alle pølserne i en gryde med vand, som dækker pølserne.
Skal koges i ca. 1 1/2 time.
|
|
Opskriften er vist 12939 gange,
og udskrevet 254 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Pia - 2015-03-15 15:26:33 Hvad er Glutten? Sarah - 2011-03-03 14:38:05 Hvor kan man købe gluten henne? IDC - 2009-02-19 01:27:15 Hvad er gærekstrakt og gærflager? og kan man købe det i et almindeligt supermarked? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne