Vegetarisk Skærepølse

Vegetarisk Skærepølse, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

PålægRet : Pålæg - Hjemmelavet diverse pølser

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
300 g.Glutten
100 g.Havregryn
50 g.Valnødder
3 Bouillonterninger
2 Løg
2 tsk.Gærekstrakt
2 fedHvidløg (kan ulades hvis det ønske)
2 tsk.Rosmarie
2 tsk.Oregano
2 tsk.Løgpulver
2 tsk.Basilikum
2 tsk.Estragon
1 tsk.Timian
1 tsk.salt
2 tsk.Dild (tørret el. forsset)
2 spsk.Gærflager
2 spsk.sojasauce
2 spsk.citronsaft
1 buketPersille
8 Oliven eller en lille ds. tomatpuré
2 tsk.mild Paprika
5 dl.Lunken vand
 
 
Opskrift:
Valnødderne og havregrynene, blendes i foodprocesseren. Derefter tilsættes løg, samt de øvrige krydderier. Bouillonterningerne og gærekstrakt opløses i det varme vand. Vandet tilsættes lidt ad gangen. Gluten kommes i til sidst medens foodprocesseren stadig kørre Denne portion deles i 4 lige store dele, hver del ruldes til en pølse. Hver pølser, kommes i en kogepose, som rulles sammen og bindes for. Kom alle pølserne i en gryde med vand, som dækker pølserne. Skal koges i ca. 1 1/2 time.





karakterer:
Opskriften er vist 12933 gange,
og udskrevet 253 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2015-03-15 15:26:33
Hvad er Glutten?

  -   2011-03-03 14:38:05
Hvor kan man købe gluten henne?

  -   2009-02-19 01:27:15
Hvad er gærekstrakt og gærflager? og kan man købe det i et almindeligt supermarked?