Røget dyrekølle med røræg

Røget dyrekølle med røræg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Lammekød - Røget lammekølle

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
8 skiverrøget lammekølle
4 æg
2 dl.mælk
2 spsk.smør
 salt
 peber
Opskrift:
Lad smørret smelte i en tykbundet gryde eller pande. Bland æg og mælk let sammen med en gaffel, det må ikke piskes. Hæld æggeblandingen i det smeltede smør og lad det stå ved svag varme.

Når æggemassen begynder at stivne, røres der forsigtigt med en trægaffel, så den bagte masse fjernes og den rå æggemasse kommer ned på bunden. Drys med salt og peber.

Læg den færdige æggemasse på kødskiverne og rul dem sammen.

Servér rullerne varme med rugbrød og smør til, eller kold som forret.





karakterer:
Opskriften er vist 38971 gange,
og udskrevet 593 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu