Røget dyrekølle med røræg
Hovedingrediens : Lammekød - Røget lammekølle Indsendt : |
|
|
Lad smørret smelte i en tykbundet gryde eller pande.
Bland æg og mælk let sammen med en gaffel, det må ikke piskes.
Hæld æggeblandingen i det smeltede smør og lad det stå ved svag varme.
Når æggemassen begynder at stivne, røres der forsigtigt med en trægaffel, så den bagte masse fjernes og den rå æggemasse kommer ned på bunden. Drys med salt og peber. Læg den færdige æggemasse på kødskiverne og rul dem sammen. Servér rullerne varme med rugbrød og smør til, eller kold som forret. |
|
Opskriften er vist 38956 gange,
og udskrevet 593 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne