Enebærrøget skærepølse
Hovedingrediens : Blandet kød - Lam - Svin - Okse Oprindelsesland : Danmark Indsendt : |
|
|
Oksekød og svinekød hakkes én gang. Spækket skæres i meget små stykker (ca. 3x3 mm.). Krydderierne rystes med vand, hvorefter det hele blandes og æltes meget omhyggeligt. Stoppes i svinetarme eller oksekrogtarme (ca. 25 cm.). Hviler et døgn i køleskab. Røges med bøgesmuld tilsat rigeligt med ene i ca. 6 timer, ikke for varmt. portionen giver ca. 8-9 pølser af den nævnte størrelse.
|
|
Opskriften er vist 23269 gange,
og udskrevet 516 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (21 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne