Poelsehorn
Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Gæren udrøres i den lune væske (ca.30 grader)
De øvrige ingredienser (ikke pølserne) og 2/3 af melet tilsættes. Dejen æltes godt og der tilsættes yderligere mel, til dejens konsistens er passende. (Dejen skal klæbe lidt til hænder og bord). Efter æltningen hviler dejen tildækket i ca. 15 minutter. Dejen formes som til 2 franskbrød. Hviler igen 15 minutter. Dejstykkerne udrulles til firkanter ca. 15 x 60 cm. Disse skæres ud i trekanter, ca. 12 stk. hver. Pølserne deles i 3 og der lægges et stykke pølse på den brede side af trekanten, som rulles sammen om pølsen. Pølsehornene efterhæver tildækket et lunt sted ca. 30 minutter. Pølsehornene pensles med æg og drysses evt. med birkes eller sesamfrø. Bages i en forvarmet ovn ved 200 grader C alm. ovn ca. 15 minutter på midterste rille. |
|
Opskriften er vist 122074 gange,
og udskrevet 3707 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (56 stemmer) |
|
Kommentarer Sønderjyden - 2013-01-30 12:46:01 Vil prøve dem. Men hvis de skulle være beregnet til mælkeallergier, så hjælper det jo ikke noget der er margarine i :/ fynboen67 - 2012-04-11 17:49:40 Prøver i dag D 11/4/2012.og lave dem med ost i :-) jens peder - 2010-03-18 14:28:23 den er rigtig god :D Quist - 2010-02-26 14:51:59 Ved mange forslår Ketchup - men vil dog hellere benyt senep sød Gir en langt bedre smag med dej og pølsen sammen Camilla Malou - 2010-01-20 16:53:19 super gode pølsehorn, men jeg vil foreslåg at man propper lidt ketchup i, det gør dem ikke så "tøre". men ellers gode. :) Antipop - 2010-01-06 17:11:04 de er ret gode men ikke videre specielle Kia - 2009-10-21 20:19:00 Nam nam de er altså bare rigtig gode:) Bjarne - 2008-07-30 18:00:24 Det er bare den BEDSTE opskrift på pølsehorn!! Smolfsine - 2008-02-25 09:12:46 Brug halve polser og du kan nemmere forme brodet omkring polsen som et horn. :) Lars - 2007-06-24 14:34:37 Prøv at putte en anelse kardemomme i dejen, det giver lige piftet! Majken - 2005-01-01 01:01:01 et godt forslag: Før pølsen ligges på dejen kan man smøre et lag ketchup på. Det gør hornet mere friskt og lækkert at sætte tænderne i! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne