Chokolade cheesecake 02
Hovedingrediens : Oste - Diverse oste Kilde : Toms Chokolade Indsendt : Red : |
|
|
Knus kiksene til fint rasp. Bland sukker og smør i. Kommes herefter i en springform og stilles i køleskab i mindst 5 timer.
Smelt chokolade over vandbad. Pisk flødeost med æggeblommer og sukker til den er helt jævn. Rør den let afkølet chokolade i. Pisk fløden og vend halvdelen i. Til sidst vendes de stiftpiskede æggehvider i. Kom chokolademassen ovenpå kiksebunden, og stil den i køleskab. Sprøjt resten af flødeskummet på og pynt med revet chokolade. |
|
Opskriften er vist 9571 gange,
og udskrevet 165 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Henrik H - 2014-12-13 13:44:53 En rettlese til opskriften: Du bør nøjes med at skrive 200 gram mørk chokolade i stedet for specifikt at nævne Toms Mørk. Grunden er, at jeg fandt opskriften for nogle uger siden her på siden, og nu ville jeg lave den. Jeg vidste, at der skulle kiks og mørk chokolade i, men søger man på disse ting vha. 'Tøm køleskab'-funktionen, kommer opskriften ikke frem. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne