Bagt cheesecake med creme fraiche
Hovedingrediens : Oste - Diverse oste Indsendt : Red : |
|
|
Smør en 20 cm springform let og læg bagepapir i bunden. Knus kiksene i foodprocessor, kom dem i en skål og tilsæt krydderi og smør og rør indtil massen er fugtig.
Fordel den over bunden og op ad siderne. Pres den godt fast, så den danner en jævn skal. Sæt den i køleskabet i 20 min. indtil den fast. Forvarm ovnen til 180°. Til fyldet piskes flødeosten glat med elpisker. Tilsæt sukker og vanilje og citronsaft og pisk igen. Kom æggene i et ad gangen og pisk godt hver gang. Fordel blandingen over bunden og bag i ca. 45. min. Til pynten blandes creme fraiche, vanilje, citronsaft og sukker i en skål og spredes ud over den varme cheesecake. Drys med muskatnød og sæt den i ovnen endnu 7 min. Sluk for ovnen og lad kagen køle for åben dør. Når den er kold sættes den i køleskab, |
|
Opskriften er vist 26862 gange,
og udskrevet 388 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Pernille - 2010-03-20 14:54:35 utrolig god kage.. man kan prøve at erstatte krydderierne og den revne muskatnød med lidt hakket mørk chokolade, det er virkelig lækkert.. Isabel - 2008-04-12 19:08:17 Alt for fræk kage denneher... Mums! Michael - 2005-01-01 01:01:01 En rigtig lækker kage, tager tid men det er det vær! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne