Ostekage med vin
Hovedingrediens : Oste - Diverse oste Indsendt : Red : |
|
|
Bund:
Smørret skæres i mindre stykker og smuldres i melet. Saml dejen hurtigt med koldt vand. Læg den tildækket koldt i ca 1 time. Rul dejen ud og beklæd en smurt tærteform (ca 22 cm) med dejen. Fyld: Pisk æggeblommerne med flormelis og rør det sammen med flødeosten. Tilsæt kirsebærvin. Pisk æggehviderne stive og vend dem forsigtigt ned i osteblandingen. Hæld den over dejen og bag kagen midt i ovnen. Afkøl ostekagen. Gele: Husblasen udblødes og smeltes i den varme kirsebærvin, som derefter sigtes over kagen. |
|
Opskriften er vist 6489 gange,
og udskrevet 136 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Mona - 2005-01-01 01:01:01 ovntemperatur???? Nanna - 2005-01-01 01:01:01 Der mangler ovn temperatur og tid |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne