Ostekage med vin

Ostekage med vin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Oste - Diverse oste

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Bund:
100 g.smør
150 g.hvedemel
1 spsk.koldt vand
 
 Fyld:
2 æg
100 g.flormelis
200 g.flødeost naturel
2 spsk.kirsebærvin
 
 Gele:
2 Husblas, blade
2 dl.kirsebærvin
 
Opskrift:
Bund:
Smørret skæres i mindre stykker og smuldres i melet. Saml dejen hurtigt med koldt vand. Læg den tildækket koldt i ca 1 time. Rul dejen ud og beklæd en smurt tærteform (ca 22 cm) med dejen.

Fyld:
Pisk æggeblommerne med flormelis og rør det sammen med flødeosten. Tilsæt kirsebærvin. Pisk æggehviderne stive og vend dem forsigtigt ned i osteblandingen. Hæld den over dejen og bag kagen midt i ovnen. Afkøl ostekagen.

Gele:
Husblasen udblødes og smeltes i den varme kirsebærvin, som derefter sigtes over kagen.





karakterer:
Opskriften er vist 6532 gange,
og udskrevet 136 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
ovntemperatur????

  -   2005-01-01 01:01:01
Der mangler ovn temperatur og tid