Chokolade Cheesecake
Hovedingrediens : Oste - Diverse oste Oprindelsesland : England Indsendt : Red : |
|
|
Bunden:
Smeltet smør blandes med de fint knuste kiks og flormelis. Tryk det godt sammen i bunden af en springform. Ostemassen: Ost og yoghurt piskes sammen til cremen er helt fri for klumper. Rør æg og vanilje i. Smelt chokoladen over vandbad, afkøl, og rør den i cremen. Fløden piskes ret stiv og vendes i. Den udblødte, smeltede husblas tilsættes under omrøring. Pisk æggehviderne næsten stive, tilsæt flormelis, og pisk til de er helt stive. Vend dem i ostemassen, og hæld det over kiksebunden. Glat cremen jævn, inden kagen stilles i køleskab 6-8 timer eller natten over. Geleen: Hindbærrene blendes med vand og flormelis, inden den udblødte, smeltede og afkølede husblas røres i. Hæld geleen over ostekagen, og stil den atter i køleskabet, til geleen er stivnet, 1-2 timer. |
|
Opskriften er vist 19810 gange,
og udskrevet 420 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (23 stemmer) |
|
Kommentarer Lykke - 2013-01-04 09:25:37 Den har en god rigtigt godt. Kan varm anbefales at lave den, hvis man er trætte af de mere nuturel ostkager. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne