Chokolade Cheesecake

Chokolade Cheesecake, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Kager i formRet : Kager i form - Springformkage

Hovedingrediens : Oste - Diverse oste

Oprindelsesland : England

EnglandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Bund:
200 g.digestive-kiks
100 g.smør
1 spsk.flormelis
 
 Fyld:
200 g.flødeost, naturel
1.5 dl.yoghurt, naturel
2 æggeblommer
1 tsk.vanillesukker
100 g.Mørk chokolade
0.75 dl.piskefløde
4 Husblas, blade
2 æggehvider
50 g.flormelis
 
 Gele:
150 g.hindbær, frosne
2.5 dl.vand
2 spsk.flormelis
5 skivehusblas
 
Opskrift:
Bunden:
Smeltet smør blandes med de fint knuste kiks og flormelis. Tryk det godt sammen i bunden af en springform.

Ostemassen:
Ost og yoghurt piskes sammen til cremen er helt fri for klumper. Rør æg og vanilje i. Smelt chokoladen over vandbad, afkøl, og rør den i cremen. Fløden piskes ret stiv og vendes i. Den udblødte, smeltede husblas tilsættes under omrøring. Pisk æggehviderne næsten stive, tilsæt flormelis, og pisk til de er helt stive. Vend dem i ostemassen, og hæld det over kiksebunden. Glat cremen jævn, inden kagen stilles i køleskab 6-8 timer eller natten over.

Geleen:
Hindbærrene blendes med vand og flormelis, inden den udblødte, smeltede og afkølede husblas røres i. Hæld geleen over ostekagen, og stil den atter i køleskabet, til geleen er stivnet, 1-2 timer.





karakterer:
Opskriften er vist 19810 gange,
og udskrevet 420 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (23 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-01-04 09:25:37
Den har en god rigtigt godt. Kan varm anbefales at lave den, hvis man er trætte af de mere nuturel ostkager.