Kirsebær Ostekage
Hovedingrediens : Oste - Diverse oste Indsendt : Red : |
|
|
Bland de smuldrede kiks med smørert og tryk det ned i en smurt springform.
Bland flødeosten med cremefraiche, sukker, citronsaft og vanilie og hæld det over kiksebunden. Afkøl i køleskab.
Smelt husblassen og bland den i kirsebærsovsen som hældes over kagen og afkøles i køleskab. |
|
Opskriften er vist 30945 gange,
og udskrevet 891 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (18 stemmer) |
|
Kommentarer Sune - 2011-03-10 20:45:04 Jeg lavede opskriften med 18% cremefraiche, hvilket resulterede i at det midterste lag i min kage i stedet for at blive fast blev helt flydende. Det smagte okay, men rådet herfra skal helt klart være at bruge en federe cremefraiche. (måske siger det sig selv, men for en uerfaren cheese cake bager som mig selv er det ikke indlysende). anonym - 2007-11-15 14:25:50 OBS! Bland det forsigtigt og når det fortyndede husblas skal blandes med kirsebærsovsen så sørg for at det er i en tynd stråle. Husk at være to personer før begyndelsen af dette ellers kan det ”trævle”. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne