Røget lammekølle med med gorgonzola og pærer

Røget lammekølle med med gorgonzola og pærer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Lammekød - Røget lammekølle

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
200 g.tynde skiver røget lammekølle
150 g.velmodnet gorgonzola
4 faste pærer
1 salathoved
50 g.hasselnødder
2 spsk.citronsaft
6 spsk.olivenolie
4 spsk.æblevineddike
 friskkværnet peber
 salt
 
Opskrift:
Salaten kan portionsanrettes eller serveres i skål.

Skræl pærerne, fjern kærnehusene og skær pærerne i både. Kom straks citronsaften på, så bliver pærerne ikke brune. Snit salaten, gem nogle store blade.

I bunden anbringes nogle hele blade, derefter den snittede salat blandet med pærerne. De røgede skiver lam skæres i cm brede skiver og fordeles over pærerne sammen med nødderne. Olivenolie og æblevineddiken piskes sammen og krydres med salt og peber. Denne marinade hældes over salaten.

Serveres med flûte.





karakterer:
Opskriften er vist 21656 gange,
og udskrevet 555 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-03-27 09:16:12
Ja, det er MEGET hemmeligt hvad gorgonzolaen skal bruges til - jeg vil anbefale at den i meget kold stan skæres i ukurrante brikker (evt brækkes i stykker) og går direkte i salaten som hvis det var med en god fed komælks feta, deriøvrigt osse kan anbefales til.

  -   2010-01-09 11:24:23
Da osten skal være velmodnet vil jeg gå ud fra at den skal i marinaden med olie og æblevineddike.

  -   2005-01-01 01:01:01
hvad med osten ?