Lun skaldyrs og aspargestærte
Hovedingrediens : Rodfrugter - Grønne asparges Indsendt : Red : |
|
|
En mellemstor springform beklædes i bunden med mørdej, prikkes med en gaffel og forbages i ovnen, i ca. 10 min. Afkøles. Derefter beklædes siderne med dej, der trykkes godt ned mod bunden.
Spinaten dampes i lidt vand, tilsættes lidt salt og peber og når spinaten er faldet sammen trykkes al vand godt fra og afkøles lidt.
I knap 1/3 af den beklædte form lægges spinaten, derefter 2/3 af de ukogte grønne asparges,(gem den sidste 3. del til pynt). Så lægges hummerhaler over asparges i springformen. til sidst pyntes skiftevis med den sidste 3. del asparges og tomatbåde i et pænt mønster.( Formen skal fyldes helt op) Piskefløden piskes sammen med æggene, lidt salt og peber. Denne blanding hældes over fyldet i springformen. Bages ved 180-190 grader i ca. ½ time eller til piskefløde-æggeblandingen er stivnet. Tages ud af ovnen og køler af til tempereret og udtages forsigtig af formen. Kan serveres lun eller kold, som forret eller helt lille frokost måltid, pyntes med masser af brøndkarse, og citronbåde |
|
Opskriften er vist 12018 gange,
og udskrevet 348 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne