Risotto med skaldyr

Risotto med skaldyr, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Risotto

Hovedingrediens : Skaldyr - Diverse skaldyr

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
3 dl.langkornede ris
3 spsk.olie
1 løg, hakkede
3-4 fintsnittede blegselleristilke
2 tomater, groft hakkede
5 dl.fiskebouillon
 salt
 peber
 
350 g.rejer, krebsehaler og muslinger
 hakket persille, dild eller purløg
 
Opskrift:
Svits risene klare i olie i en gryde. Svits derefter løg og blegselleri. Kom tomater i og tilsæt væden lidt ad gangen. Krydr med salt og peber. Kog 12-15 min. under låg. Kom skaldyrene i til sidst. Varm igennem og servér med hk. grønt på.





karakterer:
Opskriften er vist 43507 gange,
og udskrevet 1025 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (36 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-08-04 19:51:46
En rigtig god ret som jeg efterhånden har lavet mange gange :)

  -   2008-01-21 20:06:58
Ovenstående kommer vist meget an på, om skaldyrene har ligget i lage. Jeg synes næsten de smager for meget igennem i sig selv ;)

  -   2005-01-01 01:01:01
der mgl lidt smag, så næste gang vil jeg riste skaldyrene i citron og hvidløg inden de kommer i retten.....