Bøf i stanniol
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Form bøfferne og brun dem på panden.
Bacon, løg og champignon steges. Læg hver bøf på et stort stykke stanniol og læg løg, bacon champignoner og cocktailpølser over. Saml stanniolen i en knold i toppen så væden ikke kan løbe ud. Læg dem i en 225 grader C. alm. ovn i 20-30 minutter. Server dem i pakkerne sammen med salat og flutes. |
|
Opskriften er vist 208188 gange,
og udskrevet 3444 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (51 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2023-01-30 14:35:36 Bliver de bøf ikke stegt for meget i følge opskift Anne - 2014-10-16 10:59:07 Hvis man steger bøfferne tidligt, laver pakkerne færdig og de står i køleskabet til de skal spises, hvor længe skal de så have i ovne ??? Katja71 - 2010-09-15 14:13:20 Man kan også lade være med at stege løg og champignons i fedtstof - for på den måde at fedtreducere det - det smager stadigvæk super skønt! Kristian - 2008-09-02 03:04:44 Peberfrugter (rød-grøn) skal i også. Selvfølgelig serveres med bagt kartoffel. Prøv også med farmerbøf. samme fremgangsmåde. uuhm, lækkert... Jesper - 2007-08-25 19:56:55 Laver den altid med grøntsager og feta i, lækker sag anonym - 2007-07-19 10:36:58 den er super god. tilføj evt flåede tomater majs og andre grønsager Katrine - 2005-01-01 01:01:01 Tilsæt lidt pikant ost i pakkerne, sindsygt lækkert. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne