Frokostpølser
Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Farsen stoppes i svinetarme 32-34 mm. og afdrejes i passende længder.
De færdige pølser ophænges på røgstok og får lov til at hænge til næste dag, for at farsen kan sætte sig og trække kulør.
Næste dag røges pølserne grundigt i varm røg, sådan at der ikke findes nogen urøgede steder. Pølserne skoldes derefter ca. 8-10 minutter i vand der er 88-90 grader, og efterskylles i kuldslået vand. Pølserne ophænges derefter på røgstokke sådan at de ikke berører hinanden. |
|
Opskriften er vist 26143 gange,
og udskrevet 384 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (37 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2011-03-25 16:53:51 det der er udenom er altid tarm! yuck - 2005-01-01 01:01:01 fedt at spise TARME ! ? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne