Blodpølse
Hovedingrediens : Svinekød - Griseblod Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Svineblodet sies, og gryn samt mel sættes i blød i dette ca 12 timer, for at grynene kan buldne ud og få en rød kulør.
Brødet, som gerne må være tørt, findeles og sættes i blød i mælken ligeledes i 12 timer og i kølerum.
Derefter blandes alle ingredienser godt sammen i f.eks. en balje som kan stå inde i kogekedlen, og nu opvarmes hele massen i et vandbad, indtil massen har en passende fast konsistens. Når dette er sket, må man omgående stoppe pølserne i de ønskede tarme. Pølserne må ikke stoppes for faste, da de så let vil sprænge under kogningen. Kogningen sker i vand, som holder en temperatur på 81-84 grader og i 60-75 minutter. |
|
Opskriften er vist 45635 gange,
og udskrevet 409 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (18 stemmer) |
|
Kommentarer Ragnhild Bennedsen - 2018-12-15 23:01:07 Glutenfri blodpølse: Erstat meltyperne med boghvedegryn og hel boghvede. fraj - 2005-01-01 01:01:01 Hvordan serveres? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne