Leverpølser (faste)
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Leveren og de svitsede løg drejes 2 gange gennem den fineste skive på kødhakkeren, ligeså med det kogte affald.
Derimod drejes de kogte svære 4 gange gennem den fineste skive på kødhakkeren.
Leveren udrøres med lidt suppe i hurtighakkeren, og samtidig tilsættes salt, tørmælk, maggi og krydderiblanding.
Derefter kommes det kogte affald og sværene i, derefter fedtafpudset, og når det hele er pisket godt sammen, æltes de skårne spækterninger i massen, helst med hænderne.
Dog kan spækterningerne også køre nogle gange med massen i hurtighakkeren.
Farsen stoppes nu i sofedtender eller skævtasrme og koges ca 50-60 minutter ved 81-84 grader. Pølserne afkøles nu godt, og dagen efter røges de pænt lysegule. Nogle kan også stoppes i brede oksekrogtarme og drejes i ringe. Disse koges ca 40-60 minutter. |
|
Opskriften er vist 14869 gange,
og udskrevet 202 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.1 (9 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2015-01-24 14:38:31 Har ikke prøvet den, men det er en gevaldig portion ;-)) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne