Kogt røget lammekølle
Hovedingrediens : Lammekød - Røget lammekølle Indsendt : |
|
|
Kog køllen i usaltet vand tilsat visk og evt. urter i 30 min.
Sluk og lad kødet trække ca. 20 min. Inden det skæres for Kan spises både varmt og koldt med årstidens grøntsager eller salat, evt. kartoffelsalat |
|
Opskriften er vist 23703 gange,
og udskrevet 465 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2005-01-01 01:01:01 Suppevisk er en buket af blade af porre, selleri, persille og andre køkkenurter, ex løvstikke, som er rigtig god, timian mv., der koges med i suppen for at give den smag. henrik.nielsen - 2005-01-01 01:01:01 hvad er visk Kog køllen i usaltet vand tilsat visk og evt. urter i 30 min. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne