Fede leverpølser
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Det hele hakkes hver for sig gennem 3 mm skive på wolfen, og leveren kommes i hurtighakkeren sammen med krydderier, farve, salpeter og sukker og hakkes nogle få gange rundt.
Så kommes fedtafpudset op og hakkes også nogle gange rundt, og til sidst hakkes flommen i.
Først når det hele er omtrent færdighakket, kommes saltet i og hakkes et par gange rundt i farsen, til det hele er godt blandet.
Den færdige fars sprøjtes i skævtarme eller svinefedtender. Kogetiden afhænger af tykkelsen på pølserne, men vil være ca. 50-60 min ved 72-80 grader. Under kogningen må pølserne fligtigt vendes, og dette må også foretages under afkølingen som sker i rindende vand. Når pølserne er gennemkolde, røges de lysegule i kold røg. |
|
Opskriften er vist 18470 gange,
og udskrevet 254 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (28 stemmer) |
|
Kommentarer M .Andersen - 2020-08-15 21:07:47 Endelig en fagmand.5stjerner |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne