Magre hamburgerpølser
Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Kalvekødet hakkes gennem 3 mm. skiven på kødhakkeren sammen med løgene, ligeså med flæskepillekød og fedtafpuds, dog hver for sig.
Kalvekødet udrøres derefter i hurtighakkeren med lidt skinkelage, vand, mel, krydderier og farve, til det har en passende konsistens.
Derefter tilsættes det magre flæskekød, og det hele udrøres yderligere med vand, dog må det ikke blive for lindt.
Nu tilsættes fedtafpudswet, og dette hakkes godt ud i den øvrige fars uden tilsætning af vand.
Farsen stoppes i brede krogtarme eller svinetarme og afbindes i ringe i passende størrelse, ca 550 g. Derefter røges pølserne i 3-4 timer i halvvarm røg og koges 30-35 minutter på 81-84 grader. Man kan evt. komme lidt tarmfarve i vandet for at opnå en lidt bedre kulør udvendig på pølserne. Pølserne afsvales så i kuldslået vand og røges derefter i kold røg 1-2 døgn. Hvis man pakker disse pølser enkeltvis i poser af danofanpapir, vil de kunne holde si særlig længe. |
|
Opskriften er vist 13370 gange,
og udskrevet 228 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (15 stemmer) |
|
Kommentarer Rednes - 2012-10-22 15:40:24 Hej hvad er danofanpapir og krogtarme. Hvor køber man tarmfarve? Edita (Sdr.Hygom skole) - 2009-10-20 10:44:19 Gode nok men lidt for svært til en klIMA VENLIG hOT-DOG :D |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne