Fede hamburgerpølser
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Det hele hakkes hver for sig gennem 3 mm skive på wolfen, og kødet kommes i hurtighakkeren sammen med krydderier, farve, salpeter og sukker og hakkes nogle få gange rundt.
Så kommes spækket op og hakkes også nogle gange rundt, og til sidst hakkes flommen i.
Først når det hele er omtrent færdighakket, kommes saltet i og hakkes et par gange rundt i farsen, til det hele er godt blandet.
Farsen sprøjtes i brede oksekrogtarme, afbindes i ringe og røges i halvvarm røg 3-4 timer, koges derefter under flittig venden ved 72-74 grader i ca 30 minutter og afkøles i rindende vand også under flittig venden, for at fedtranden kan fordele sig ligelig. Når pølserne er kode, aftøres de og ingnides med lidt olie. Om ønskes, kan man komme ganske lidt tarmfarve i vandet under kogningen, idet man da får en pæn lysegul færdig pølse. |
|
Opskriften er vist 20154 gange,
og udskrevet 240 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (12 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2019-04-10 12:36:40 Wolf = wolfen er af tysk oprindelse = Fleischwolf = dansk kødhakker. LitlAngel - 2012-07-23 16:31:24 Jeg har. Min kone! Bortset fra hende aner jeg ikke engang hvad det er, men det lyder som en opskrift fra en proff slagter, og dem skal man, ikke jage væk. Man kan vel bruge noget for hånden værende. Affe - 2011-12-03 17:15:47 Hvor mange tror du har en wolfen ( wolfking ) og hurtighakker hjemme i kökkenet ? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne