Knækpølser

Knækpølser, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

PålægRet : Pålæg - Hjemmelavet diverse pølser

Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 kg.kalvepillekød, ansaltet
1 kg.oksepillekød, ansaltet
1 kg.grisehovedkød, ansaltet
350 g.fedtafpuds, fersk
 
100 g.hvedemel, pr. kg. kød
½ g.hvidløg, pr. kg. kød
5 g.krydderiblanding, pr. kg. kød
 skinkelage
 
 
 Krydderiblanding:
50 g.peber
25 g.koriander
5 g.kommen
10 g.Muskatnød, friskrevet
 
Opskrift:
Til disse pølser kan man godt bruge affaldskød af okse eller kalv. Dette hakkes med hvidløgene gennem 3 mm. skiven på wolfen og udrøres i hurtighakkeren med vand, lidt skinkelage, melet og krydderierne, og nu kommes hovedkødet heri, og når det er hakket og udrørt, til det har en passende konsistens, kommes fedtet deri, og derefter hakkes det hele ud uden tilsætning af vand.

Farsen sprøjtes i krogtarme eller svinetarme, afdrejes eller overbindes i passende størrelse. Pølserne røges nu i en forud opvarmet ovn i varm røg og må uden afbrydelse af varmen, til de er smukt lysebrune. Man må dog ikke fyre så stærkt at pølserne springer. Herefter koges de i 20-25 minutter ved 81-84 grader.

Om ønskes kan man komme lidt tarmfarve i kogevandet, og man opnår derved en rødbrun kulør på pølserne.





karakterer:
Opskriften er vist 30332 gange,
og udskrevet 516 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (23 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-08-14 19:19:01
1/2 gram hvidløg per kilo kød lyder nærmest af ingenting. Kan det være skrivefejl for 1/2 fed? Og ja, hvad er ansaltet?

  -   2005-01-01 01:01:01
hvad er ansaltet???