Knækpølser
Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Til disse pølser kan man godt bruge affaldskød af okse eller kalv.
Dette hakkes med hvidløgene gennem 3 mm. skiven på wolfen og udrøres i hurtighakkeren med vand, lidt skinkelage, melet og krydderierne, og nu kommes hovedkødet heri, og når det er hakket og udrørt, til det har en passende konsistens, kommes fedtet deri, og derefter hakkes det hele ud uden tilsætning af vand.
Farsen sprøjtes i krogtarme eller svinetarme, afdrejes eller overbindes i passende størrelse. Pølserne røges nu i en forud opvarmet ovn i varm røg og må uden afbrydelse af varmen, til de er smukt lysebrune. Man må dog ikke fyre så stærkt at pølserne springer. Herefter koges de i 20-25 minutter ved 81-84 grader. Om ønskes kan man komme lidt tarmfarve i kogevandet, og man opnår derved en rødbrun kulør på pølserne. |
|
Opskriften er vist 30328 gange,
og udskrevet 516 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (23 stemmer) |
|
Kommentarer Fred Thiesen - 2011-08-14 19:19:01 1/2 gram hvidløg per kilo kød lyder nærmest af ingenting. Kan det være skrivefejl for 1/2 fed? Og ja, hvad er ansaltet? stubbing - 2005-01-01 01:01:01 hvad er ansaltet??? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne